Предузеће SITI д.о.о. Прељина је основано 1992 године, са седиштем у Прељини код Чачка - СРБИЈА, месту на Ибарској магистрали где се одваја пут за Чачак, Ужице, Златибор, Краљево, Крагујевац...


Предузеће СИТИ д.о.о. се бави производњом и продајом МАСЛИНА, ШАМПИЊОНА и разног врста ПОВРЋА. Наша фирма има изузетно озбиљне пословне односе са водећим произвођачима МАСЛИНА из жарког поднебља Грчке, са Халкидикија. Пажљивим одабиром произвођача плодова маслине, дошли смо до високо квалитетних и ценом приступачних производа. Добри плодови, са комплетном атестном документацијом, савремени производни погон, изграђен 2005. године у Прељини, вишегодишње искуство и рад на поштовању политике квалитета, учинили су наше производе по мери и жељи купаца. У циљу да наши производи буду безбедни и врхунског квалитета, примењујемо ISO 9001 и HACCP сертификован систем. Због свега тога SITI д.о.о. има отворена врата код свих значајних трговинских предузећа у Србији.


Поред МАСЛИНА, у оквиру производног програма SITI д.о.о. заступљени су и производи од ШАМПИЊОНА, као и програм маринираног поврћа (папричице, краставчићи).


Да су наши производи високог квалитета потврђују и награде освојене на Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду 2013 год. Зелена маслина без коштице 720мл, Шампињони маринирани резани 720мл и Шампињони маринирани цели 720мл добитници су Златних медаља за квалитет, а Шампињони маринирани резани 720мл су од стране стручне комисије оцењени као Шампион у групи производа.


Ако желите и Ви да будете један од многих задовољних купаца наших производа, ми Вам стојимо на располагању сваког дана. Можете нам се јавити на следеће бројеве телефона:

381(32) 382-210 и +381 (63)602 213 пишите нам на e-mail:

siti@beotel.net или mikica.siti@beotel.net

или нас посетите, ми смо у Прељини, на Ибарској магистрали, 500м од скретања за Чачак, Ужице, Златибор...